Квадроцикли взимку! Неймовірне захоплення. Топ-місце для катання у Києві • X-ПАРК

Квадроцикли взимку! Неймовірне захоплення. Топ-місце для катання у Києві

Якщо в душі ти - екстремал!
Якщо в душі ти – екстремал!
Слідкуйте за своїм тілом! Натхнення та мотивація
Слідкуйте за своїм тілом! Натхнення та мотивація

Здається, ніколи раніше прокат квадроциклов взимку не був так популярен, як зараз. Можливо спортивно-розважальний комплекс X-PARK, як топ-місце для катання на квадроциклах, на це повпливав? Адже у нас величезна територія парку Муромець із безліччю трас для катання, як екстремальних так і для спокійних . Щороку ми також влаштовуємо дрифт на льду акваторії парку.

Якщо Ви збираєтесь кататися на квадроциклах взимку, адже це в рази видовищніше (лише уявіть скільки снігу буде навколо Вас) надамо Вам 2 головні поради:

  1. Обов’язково одягніть теплі рукавички, адже керувати квадроциклом потрібно весь час вашого катання. А якщо Ви другий пасажир – то триматися руками без рукавичок буде також некомфортно. Вам доведеться зупиняться декілька разів, аби зігрітися. А навіщо втрачати час, який і так швидко промине на наших квадроциклах.
  2. Захистіть Ваше обличчя від потоку холодного повітря. Та не забувайте користуватися кремом проти дії морозу за 30 хвилин до виходу з дому.

За технічні характеристики та безпеку подумаємо ми самі! Бронюйте квадроцикл собі та друзям вже зараз!

Фото: «Круто покатались по заснеженному лесу 🤪» @ms_kovalskaya

 

Квадроцикли взимку!  Неймовірне захоплення. Топ-місце для катання у КиєвіКвадроцикли взимку!  Неймовірне захоплення. Топ-місце для катання у Києві
Квадроцикли взимку!  Неймовірне захоплення. Топ-місце для катання у Києві
Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Використовуючи цей веб-сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою захисту даних.
Читати більше